• Boele_125cm_Lounging_01
  • Boele_125cm_Lounging_02
  • Boele_125cm_Lounging_03
  • Boele_125cm_Lounging_04

Afgebeeld ziet u onze nieuwste elementenbank Boele XL Lounge. Een prachtige extra diepe elementen bank met heel veel modelopties. De bank heeft geen hoekelement nodig om een hoekbank te realiseren. U kunt 2 banken gemakkelijk aan elkaar zetten om zo een hoekbank te realiseren. Dit kan zoals afgebeeld op de foto ook met een dormeuse of hoeksofa. Alle maten en modelopties kunt u downloaden via het kopje modelopties.

De bank is gemaakt van een beukenhouten frame met een nosag binnenvering. De kussens zijn van hoge kwaliteit. De zitkussens zijn opgebouwd met een aantal lagen hoogwaardig schuim om soft te zitten zonder te hoeven opschudden. Wel dient u de stof af en toe glad te strijken daar hier wel rek op kan gaan zitten. De ruggen zijn van een mengsel van dons met latex om u perfect comfort te bieden. Echter door de vele kamers in het kussen gaat deze niet enorm doorhangen en kunt u deze door regelmatig op te schudden in een mooie vorm houden. We adviseren altijd ‘s avonds de ruggen om te draaien en weer in zijn vorm te schudden. Dit voor het optimaal behoudt van uw bank. Het is een nonchalante bank waar de kussens ook een nonchalante uitstraling hebben. Houdt u er wel rekening mee dat op bepaalde stoffen rek zit waardoor de zitkussens iets kunnen gaan plooien.

De stiknaden hebben we afgebeeld op de foto heel stoer afgewerkt dit is geen must. Wilt u liever een piping of een platte engels naad, dan behoort dat allemaal tot de mogelijkheden.

Kortom een multifunctionele elementen bank met een groot zitcomfort. De bank staat momenteel heel groot opgesteld in onze showroom u bent van harte welkom om deze te bewonderen.

Op de afbeelding staat de maat 290cm uit 1 stuk met 2-armen. De modelopties kunt u onderaan deze pagina downloaden. Alles is bij ons maatwerk dus de maten zijn altijd voorbehouden.