• Fotografie_Martinhuis_07
  • Fotografie_Martinhuis_01
  • Fotografie_Martinhuis_02
  • Fotografie_Martinhuis_03
  • Fotografie_Martinhuis_04
  • Fotografie_Martinhuis_05

Interiors DMF is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de zeventiende eeuw; het Martinhuis. “Wij waren al jarenlang op zoek naar een locatie die bij ons past. Die droom kwam uit met dit dit pand. Hier kunnen we sfeerkamers realiseren in een ambiance die veel mensen inspireert. We zien sinds onze opening in juni 2011 trouwens dat het bezoek sterk is toegenomen. Daaruit maken we op dat onze klanten er heel blij mee zijn. Vaak werken we totaal-interieurconcepten uit, maar we staan ook open voor wie gewoon advies wil op het gebied van kleur, stoffen of inrichting. Onze showroom is geopend van donderdag tot en met zaterdag.

Ontwerp van eigen bodem

Vrij uniek is dat Interiors DMF zelf instaat voor zowel het ontwerp als de productie. “We kopen alle materialen zelf in en de meubelen worden allemaal door onze eigen vakmensen gefabriceerd in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we de klant een topproduct kunnen garanderen waar we zelf 100% achter staan. We voeren vele exclusieve stoffenmerken zoals Chivasso, Zinc by Romo, Eric Kusters, Puylaert, Casamance,  Aristide, Elitis (ook behang), Belliny Fabrics. De verlichting die wij presenteren komt van Duran Lighting & Layer by Adje. 

Interiors DMF BV
“Martinhuis”
Lageweg 35
3703 CA Zeist
T 030-6919822

Mail: info@interiorsdmf.nl

Woensdag, donderdag, vrijdag  geopend van 10-17 uur. De andere werkdagen uitsluitend op afspraak.

Parkeren kunt u achter onze showroom op het Zusterplein. Gelieve ons te bellen dan kunt u gratis parkeren naast de showroom!