• Fotografie_Martinhuis_07
  • Fotografie_Martinhuis_01
  • Fotografie_Martinhuis_02
  • Fotografie_Martinhuis_03
  • Fotografie_Martinhuis_04
  • Fotografie_Martinhuis_05
  • Fotografie_Martinhuis_06

Interiors DMF is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de zeventiende eeuw; het Martinhuis. “Wij waren al jarenlang op zoek naar een locatie die bij ons past. Die droom kwam uit met dit dit pand. Hier kunnen we sfeerkamers realiseren in een ambiance die veel mensen inspireert. We zien sinds onze opening in juni 2011 trouwens dat het bezoek sterk is toegenomen. Daaruit maken we op dat onze klanten er heel blij mee zijn. Vaak werken we totaal-interieurconcepten uit, maar we staan ook open voor wie gewoon advies wil op het gebied van kleur, stoffen of inrichting. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag, maar een afspraak is wel vereist.” Onze verkopen lopen via winkeliers die in onze collectie investeren. Daarnaast leveren wij ook aan Interior Designers. Een particulier kan altijd vrijblijvend een afspraak maken om het Martinhuis te bezoeken en zo een indruk te krijgen van de sfeer en zich zo te oriënteren. Wij kunnen de particulier op locatie doorverwijzen naar een passende winkel ofwel Interior Designer.

Ontwerp van eigen bodem

Vrij uniek is dat Interiors DMF zelf instaat voor zowel het ontwerp als de productie. “We kopen alle materialen zelf in en de meubelen worden allemaal door onze eigen vakmensen gefabriceerd in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we de klant een topproduct kunnen garanderen waar we zelf 100% achter staan. We voeren vele exclusieve stoffenmerken zoals Chivasso, Zinc by Romo, Eric Kusters, Puylaert, Casamance,  Aristide, Elitis (ook behang) en Dominique Kiefer.” In de showroom vindt u ook het gamma van Carte Colori met prachtige kalk- en krijtverven. Er is ook verlichting van Duran Lighting & Layer by Adje.

Interiors DMF BV
“Martinhuis”
Lageweg 35
3703 CA Zeist
T 030-6919822

Maandag tot en met Vrijdag geopend van 10-17 uur.

Parkeren kunt u achter onze showroom op het Zusterplein. Gelieve ons te bellen dan kunt u gratis parkeren naast de showroom!